Your Business, your Kingdom

Ontdek de rol die jij speelt binnen jouw onderneming

 

Moedige ondernemer, heb jij enig idee welke rol jij aan neemt binnen jouw bedrijf? Je hebt ooit vol vertrouwen de stap gezet om een eigen onderneming te starten - maar het is nog niet zoals je het graag voor je had gezien. Je doet meer dingen die je niet leuk vindt dan dat waar je energie van krijgt, de diensten die je draait voelen stroperig en laten we eerlijk zijn: het geld stroomt nog niet binnen zoals je dat zo graag had gewild. 

 

Welke rol speel jij in je bedrijf? Op welke plek sta je überhaupt, systemisch gezien? Ben je onbewust nog steeds de medewerker in loondienst, de secretaresse of het jongste kind, in plaats van degen die het bedrijf aanstuurt?

 

Wellicht speel je zelfs een rol in het verhaal van een ander, in plaats van je eigen bedrijf! Of zijn er overtuigingen die jouw Business blijven sturen, waardoor je steeds tegen dezelfde drempels en valkuilen aan loopt. Welk geld-verhaal loopt er door je bedrijf heen? En ben je misschien zelfs ' het slaafje' binnen jouw bedrijf? 

 

Het wordt tijd dat jij je bewust gaat worden van de 'oude verhalen' die de leiding nemen binnen jouw bedrijf. Wordt je bewust van de rol die je in mag nemen, welke valkuilen aanwezig zijn en pak overtuigingen en patronen bij de bron aan. Het is tijd om regie te gaan pakken en de dromen waar te maken die je hebben gedreven om te starten met jouw onderneming!

 

"To all of the queens who are fighting alone - Baby, you're not dancin' on your own"

- Ava Max

 

Jouw bedrijf is jouw Koninkrijk. 

Op 21 juni 2023,  Midzomer, nodigen we jou uit om het Vuur mee de winter in te nemen. Op de langste dag van het jaar schrijf jij een nieuw verhaal voor je bedrijf. Je gaat bepalen welke cyclus gaat eindigen, en welke opnieuw mag gaan beginnen! 

 

Hoe gaan we dat doen?

Voor deze prachtige dag werken we samen met Monique Dorst! We gaan jouw bedrijf systemisch in kaart brengen middels Verhalen. Doordat we vertrekken vanuit verhalen (mythologie, sprookjes, etc) vliegen we de dit op een aansprekende, speelse manier aan. Verhalen, of elementen in verhalen, haken aan op ons onderbewuste – en door die brug tussen het verhaalelement en jouw diepere zelf te volgen, reis je makkelijk naar binnen. Zonder dat het zwaar of ingewikkeld hoeft te voelen, daal je af in jezelf.

 

De dag zullen we afsluiten met een prachtig ritueel, welke op Sjamanistische wijze begeleid zal gaan worden. Een transformerend einde van de dag, die jouw nieuwe verhaal met Vuur mag gaan starten!

"In chess, the king can move one space at a time - But Queens are free to go wherever they like"

- Ava Max

Wat levert het op?

 • Je voelt de vrijheid en de ruimte om te ondernemen op jouw wijze
 • Je hebt regie over 'je eigen verhaal' en kunt sturing geven waar nodig 
 • Je bedrijf gaat jou volgen in plaats van dat jij je laat leiden door alles wat je klant van je wilt
 • Je durft te bepalen welke klanten je wel en niet in je bedrijf wilt hebben
 • Je weet wat je waard bent en wat je dienst waard is
 • Je ziet kansen en mogelijkheden voor de dingen die je echt wilt
 • Je voelt het vertrouwen om selectief te zijn
 • Je gaat meer doen van wat je wel wilt en niet meer doen wat je niet wilt
 • Je gaat de werktijden hanteren die je wilt 
 • Je gaat gemakkelijker geld verdienen 

Wat gaan we dan niet doen? We gaan geen marketingstrategie op zetten, smartdoelen formuleren, websiteteksten schrijven, Social Media inrichten, enzovoorts. Dit is allemaal heel waardevol, maar op deze dag gaan we naar de 'roots' van jouw bedrijf! 

 

"No damsel in distress, don't need to save me - Once I start breathin' fire, you can't tame me"

- Ava Max 

Over Monique Dorst: 

Monique helpt ondernemers makkelijker, zelfverzekerder en effectiever te ondernemen. Zij heeft daarbij tevens de missie om de Paardenwereld steeds mooier te maken voor al die mooie, lieve, geweldige paarden. Paardenwelzijn staat bij haar dan ook hoog in het vaandel!

 

Daarnaast is zij een kei in het verzorgen van Systemische Opstellingen, gebaseerd op verhalen of verhalende elementen. Spaceholden, werken met 'het Veld' en Spiritualiteit zijn haar dan ook niet onbekend. 

 

 

 

 

Even lekker praktisch

Op deze dag stem je weer helemaal af op je bedrijf met behulp van Systemisch Werk, de Natuur en een prachtig ritueel. Je weet na deze dag welke rol(len) je mag loslaten en welke rol je in mag gaan nemen! Je schrijft een nieuw verhaal voor jouw stromende bedrijf. Een bedrijf waar jij CEO van bent, en niet de secretaresse!

 

Datum:          Midzomer - 21 juni 2023

Tijden:           14:00 - 20:00

Locatie:         Guidance Academy te Ossendrecht 

Investering:   €375 exclusief BTW

 

Deze dag vind plaats in een prachtige omgeving, omringd door de natuur. Kom een dag 'uit ademen', verbinden met andere ondernemers, vieren en de diepte in duiken. Je mag het 'denken' even loslaten en weer helemaal terug naar het 'voelen'. De Paarden zullen aanwezig zijn in het veld en waar nodig aanvullen. Uiteraard zijn alle versnaperingen en een avondmaaltijd inbegrepen!

 

Wil jij graag de rol van 'King of Queen' gaan vervullen in plaats van de rol van 'slaaf'? Stap door de deur om jouw Koninkrijk binnen te gaan!


Your Business, your Kingdom

Neem deel aan Your Business, your Kingdom welke plaats zal vinden op 21 juni 2023 en zie wat er voor jou achter deze prachtig deur staat te wachten!

€ 453,75

 • Uitverkocht