Paardencoaching

met Sjamanistische zienswijze

 

Spiritualiteit is voor ons 'a way of life'. Wij stemmen in onze coaching dan ook af op lagen die voor het fysieke oog niet zichtbaar zijn. Wij geloven dat dat wat zich op gedragsniveau laat zien, zeer diepe 'roots', heeft op een plek waar de reguliere zorg en begeleiding niet altijd komt. Vaak kunnen we deze thema's in een opstellingsvorm tussen de Paarden onderzoeken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Voorouderlijnen
  • Regressie (vorig leven)
  • Verloren zielsdelen
  • Energetische bindingen 
  • Generationeel trauma 

Via deze weg kunnen we samen met jou op onderzoek gaan naar de kern, en puzzelen we met je mee naar helpende informatie. De paarden zullen daarin leidend zijn met hun feilloze afstemming in energie. 

 PAARDENCOACHING, HOE WERKT DAT?

Binnen de Paardencoaching coachen we mensen met behulp van paarden. Maar hoe werkt dat nu precies? 

 

Paarden zijn vluchtdieren, wat betekent dat zij enkel kunnen overleven door goed de omgeving te scannen en te communiceren met de leden van de kudde. Paarden zijn al 65 miljoen jaar aanwezig op deze aarde, wat betekent dat zij de kunst van lichaamstaal en energetisch communiceren perfect onder controle hebben. 

 

Om als vluchtdier te kunnen overleven, zal je als paard heel goed de tijgers in de bosjes in de gaten moeten houden. Dat betekent dat ieder lid van de kudde voldoende in balans en in verbinding moet zijn om de veiligheid van de kudde te kunnen waarborgen. Hier geldt dan ook: de kudde is zo sterk als de zwakste schakel. In energie communiceren de paarden onderling waar het gevaar zich bevindt, en welke kant ze op moeten rennen. Is er een lid van de kudde die niet voldoende in balans is? Dan zullen de overige leden van de kudde gaan 'helpen'. 

 

Als wij als mens contact gaan maken met het paard, zal het paard ons direct lezen. De disbalans in onze energie wordt opgepikt door het paard. Deze wil jou van nature graag terug in balans brengen en zal middels bewegingen en aanrakingen willen gaan laten zien welke thema's bij jou aanwezig zijn en waar je aan mag werken. Als coaches begeleiden we dit proces en voelen we tevens mee in het veld. Daarbij kunnen wij jou energetisch ondersteunen waar nodig. 

 

Binnen een coachsessie kunnen vele thema's aan bod komen. Het paard pikt ze op en zal ze aanwijzen, maar je kunt ook zelf een thema of vraag inbrengen. Wij coachen daarbij in de wei, waarbij de paarden zelf kunnen kiezen of ze willen aansluiten of niet. Dit kan zowel achter het hek, als in de kudde - voor de Paarden en de coaching maakt dit niet uit. Dankzij deze vrijheid blijft de coaching zuiver en kunnen de paarden de onderlinge 'taak' verdelen.

DIT IS IETS VOOR MIJ

  • Je hebt behoefte aan een 'Deep Dive' in jouw ontwikkeling en bent er echt klaar voor om serieuze stappen te gaan zetten om verder te komen.
  • Je bent niet bang voor confronterende thema's, wetende dat het je iets op gaat leveren.
  • Een nuchtere, maar invoelende aanpak past bij jou.
  • Je zoekt iemand die door durft te pakken en praktische handvatten aan kan bieden.
  • Je hebt affiniteit met Spiritualiteit en durft diepere lagen op te zoeken. 

Het is mogelijk om een 1 op 1 Paardencoaching te boeken. Je krijgt dan twee stevige Paardencoaches tot je beschikking, de gehele kudde en 1,5 uur aan tijd en ruimte voor jouw proces. De investering bedraagt €195,-.

 

Daarnaast is het mogelijk om een volledig verzorgde dag te boeken met meerdere deelnemers. Je bent dan welkom samen met jouw vriendinnen of collega's. Wij verzorgen tevens Teamcoaching dagen voor bedrijven. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden als je graag met een groepje aan wilt sluiten!

 

Paardencoaching is een gouden leidraad in al onze programma's en opleidingen. Deze diepe en zuivere wijze van coaching is zodanig waardevol, dat wij het niet meer weg kunnen denken uit ons dagelijks leven en onze werkwijze. Klik hier voor alle programma's die we op dit moment aanbieden. Wil je graag met ons en de Paarden aan de slag, maar weet je nog niet zo goed wat bij je past? Neem gerust even contact met ons op. We denken graag met je mee!