Your Inner Wisdom Compass

Spiritualiteit is jou niet vreemd. Je hebt al de nodige processen doorlopen, verschillende mooie ervaringen en inzichten op mogen doen - en bent nu toe aan de diepte. Nog dieper duiken, nog dichter tot jezelf komen en lagen verkennen waar je tot nu toe nog niet bij kon. 

 

Je voelt de behoefte om te verbinden met Oer-energie. Diep te verbinden met Moeder Aarde en helemaal terug te gaan naar de basis. Je bent bereid om voorbij tijd en ruimte te 'reizen', en om informatie op te halen op plekken waarvan je dacht dat je er niet kon komen. Je bent op zoek naar een gedragen en veilig Veld, waar je onder stevige begeleiding deze reizen kunt gaan maken. Je hebt affiniteit met Sjamanisme en wil, naast het doen van je innerlijke werk, nieuwe tools leren die je in kunt zetten voor jezelf en anderen. 

 

Je bent welkom binnen Your Inner Wisdom Compass. Het traject bestaat uit een combinatie van Ceremonies en Teachings. We doorlopen daarbij het complete Sjamanistische Medicijnwiel en leren je de Archetypen inzetten. Binnen dit programma ga je onder begeleiding diepe reizen maken in jezelf, en leer je waardevolle tools toepassen voor jezelf en anderen.

 

CEREMONIAL JOURNEY

 

We gaan nog dieper terug naar de basis, nog meer zakken in de Oer-energie en verbinden met Moeder Aarde. Een traject waarin Leven en Dood, Rebirth en reizen naar je Ware Zelf centraal zullen staan. Het 'werk' dat voor jou plaats mag vinden, zal zich op diepe lagen bevinden. Voorouders, Sisterhood, Regressie en het Plantenrijk zijn een voorbeeld van enkele thema's die naar voren zullen mogen komen tijdens dit traject. Het Plantmedicijn Cacao zal tevens als 'tourguide' ingezet gaan worden, en er zullen bijzondere Gastdocenten verwelkomd worden. 

 

Het belangrijkste uitgangspunt in de fundering van dit programma, is dat jouw eigen wijsheid Heilig is. Je mag jouw eigen visie en koers bepalen, en gaan staan voor jouw authentieke zijn. We willen jou uitnodigen om trouw te blijven aan jezelf. 

 

Wij zullen als Spaceholders en Facilitators aanwezig om jou te begeleiden tijdens het gehele proces. We zullen het veld op integere wijze neerzetten en bewaken. Verbind samen met ons en gelijkgestemden in het Veld van Sisterhood. Daar waar onvoorwaardelijk geluisterd wordt en een diepe verbinding tussen de aanwezigen tot stand mag gaan komen. Een veilige en warme plek voor jou om te Zijn, te leunen, te helen.  Waar nodig zullen we Energiewerk en Sjamanistische tools inzetten ter ondersteuning, op een manier die op dat moment passend is. 

EVEN PRAKTISCH

Dit intensieve traject beslaat een heel jaar en bestaat uit 11 live-dagen bij ons op locatie. Deze dagen zullen eens in de maand plaats vinden zodat er voldoende ruimte is voor integratie. Tevens zullen we tussen de live-dagen ruimte faciliteren om (online) samen te komen en/of bij jou in te checken. 

 

Data:             Start: 17 mei 2024

                      Live dagen: 17/5, 14/6, 23/8,

                      13/9, 11/10, 15/11, 20/12, 17/1,

                      14/2, 21/3, 18/4. 

Tijden:           10:30 - 16:00

Locatie:         Ossendrecht

Investering:   €5500,- 

 

Voel je aan alles in je lichaam dat dit de verdiepende reis is die je samen met ons mag maken? Je bent meer dan welkom! Dan vragen we je om contact op te nemen om een belafspraak in te plannen! We zullen met iedereen persoonlijk in gesprek gaan om te kijken of dit programma aansluit bij jouw behoeften en of er van twee kanten voor de volle 100% JA gezegd kan worden. Voel je welkom!