Rite of the Womb

Baarmoederhealing

 

Onze baarmoeder is de plek waar de bron van onze vrouwelijke energie zich bevindt. Het is de plek waar we naar onze intuïtie kunnen luisteren, in onze vrouwelijke kracht kunnen komen en waar we leven creëren.

 

Helaas is de baarmoeder ook een plek waar we angst en trauma opslaan. Niet alleen die van onszelf, maar ook van onze voorouders. Tot maar liefst 7 generaties terug, hebben we oude pijn en verdriet hier opgeslagen. Tot 60 jaar geleden was het een zware tijd voor vrouwen. We zijn eeuwen lang gekleineerd, gekwetst, misbruikt, misschien zelfs verbrand of verdronken voor ons 'vrouw-zijn', en niet aangezien voor al het moois dat we zijn en bij ons dragen. Alles wat onze eerder generaties hebben meegemaakt en niet hebben geheeld, ligt nog in ons DNA opgeslagen, in het bijzonder in onze baarmoeder. Het is tijd dat wij dit als vrouwen gaan helen en loslaten, zodat wij weer volledig in onze vrouwelijke kracht kunnen gaan staan en al deze pijn niet meer door hoeven te geven aan de volgende generatie!

 

Wij willen jou helpen om jouw Baarmoeder te helen. Zodat ook jij jezelf weer veilig mag gaan voelen in jouw Vrouw-zijn. Zodat je beter naar je intuïtie kunt gaan luisteren, en mag gaan tappen uit jouw vrouwelijke energie. Uiteraard met een flinke portie Anouk-en-Natasja-energie waardoor deze Healing diep en transformerend zal zijn! De Baarmoederhealing is een prachtig ritueel om jouw persoonlijke, helende reis in werking te zetten.

"De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren: de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van het leven."

BAARMOEDERHEALING - HET RITUEEL

 

Het ritueel is een moment om te verbinden met je eigen vrouwelijkheid, maar ook met de andere aanwezige vrouwen. Een veilige ruimte om te delen en verbinden, zonder veroordeling. Dit is wat deelname aan deze eeuwenoude rite jou kan brengen:

  • Oud trauma en angsten van jou en je voorouders worden met liefde aangekeken en geheeld, zodat jij dit niet meer hoeft te dragen.
  • Je vrouwelijke (Yin) energie krijgt weer de ruimte om te stromen, wat betekent dat je minder op je mannelijke (Yang) energie hoeft te overleven.
  • Door in verbinding te komen met je baarmoeder en deze te helen, kom je automatisch meer in verbinding met je intuïtie.
  • Je bent in staat om zelfliefde beter te ontvangen en beter voor jezelf te zorgen.
  • Je voelt je veilig(er) in jouw vrouwelijke energie en kunt deze krachtig en liefdevol uitdragen in jouw dagelijks leven.
  • Je heelt niet alleen jezelf. Dankzij de Healing geef je deze pijnlijke stukken niet door aan de volgende generatie!

De Baarmoederhealing is een prachtig start-punt in jouw persoonlijke, helende reis rondom het thema Vrouw-zijn.

VOEL JE WELKOM

 

Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje tijdens deze bijzondere dag. Ook zullen onze dieren aanwezig zijn om jou te helpen helen waar nodig! Bij mooi en droog weer vind het ritueel plaats in de wei, naast de paarden. Als dit niet kan zal het ritueel in onze warme, knusse praktijk plaats vinden en zijn de dieren in het energieveld aanwezig. 

 

Data:                12 juli 2023 om 13:00

                          19 juli 2023 om 19:00

                          13 september 2023 om 13:00

                          29 september 2023 om 13:00

Tijd:                  Zie betreffende datum

Locatie:           Guidance Academy te Ossendrecht 

 

Je kunt de Baarmoederhealing direct voor jezelf boeken. De beschikbare tickets vind je onderaan de pagina, er is plek voor 6 deelnemers per dag. Heb je nog vragen? Je kunt ons een berichtje sturen via het contactformulier.

 

Je bent meer dan welkom om jezelf aan te sluiten bij een prachtige groep vrouwen die met elkaar dit mooie ritueel mogen ontvangen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!


Baarmoederhealing - 12 juli om 13:00

Dit ticket geeft je toegang tot de Baarmoederhealing welke plaats vindt op 12 juli om 13:00.

Dit ticket geeft je toegang tot de Baarmoederhealing welke plaats vindt op 12 juli om 13:00.

€ 123,00

  • Uitverkocht

Baarmoederhealing - 19 juli 2023 om 19:00

Dit ticket geeft je toegang tot de Baarmoederhealing welke plaats vindt op 19 juli 2023 om 19:00.

Dit ticket geeft je toegang tot de Baarmoederhealing welke plaats vindt op 19 juli 2023 om 19:00.

€ 123,00

  • Uitverkocht

Baarmoederhealing - 13 september 2023 om 13:00

Dit ticket geeft je toegang tot de Baarmoederhealing welke plaats vindt op 13 september 2023 om 13:00.

Dit ticket geeft je toegang tot de Baarmoederhealing welke plaats vindt op 13 september 2023 om 13:00.

€ 123,00

  • Beschikbaar

Baarmoederhealing - 29 september 2023 om 13:00

Dit ticket geeft je toegang tot de Baarmoederhealing welke plaats vindt op 29 september 2023 om 13:00.

Dit ticket geeft je toegang tot de Baarmoederhealing welke plaats vindt op 29 september 2023 om 13:00.

€ 123,00

  • Beschikbaar