Testimonials

Mikie Verheyen | Energetisch Therapeut en Voice Healer bij Horses & Voices

Your Inner Wisdom Compass

 

"Het medicijnwiel doorlopen bij Natasja & Anouk was een unieke en “once in a lifetime” ervaring die heel mijn leven heeft veranderd.

 

Na het afpellen van verschillende lagen en het doorbreken van mijn beperkende overtuigingen ontdekte ik mezelf, diegene die ik echt ben in het diepste van mijn kern. De sisterhood die ontstond, tijdens dit intense maar wel heel leuk jaar, was zo sterk in een liefdevolle verbinding omringd door een heel veilig vangnet als het nodig was. De woorden schaduw werk, transformatie, zelfliefde, vrijheid, wedergeboorte & authentieke zelf, stonden voor mij centraal. Dit pad had ik nooit durven of kunnen bewandelen zonder deze prachtige dames naast mij.

 

Klaar om mijn leven te leven en dit vooral met liefde en plezier.

 

Thank you!

Liefs Mikie💜"

Iris van Eijk | Coach bij 'Flowen met Iris'

Your Inner Wisdom Compass

 

"Levensveranderend, zo heb ik het Your Inner Wisdom Compass ervaren. De diepere laag waarop ik mezelf heb leren kennen is het resultaat van een prachtig jaar wat niet in woorden te omschrijven is. Het jaar waarin ik Sisterhood heb mogen ervaren in een ontzettend veilige space die door Natasja en Anouk is neergezet. Een veilige plek waarin alles voorbij kwam; angsten, schaduw werk, verdriet, zelfliefde, voorouders, je eigen grond, kracht, lichaamswerk, een met de natuur en nog zoveel meer. In warmte en geborgenheid heb ik alles aan mogen kijken, doorvoelen en helen, met m’n beide voetjes op de grond! Alles onder begeleiding van Natasja en Anouk en elkaar. We hebben het zelf gedaan, maar mochten steunen waar nodig.

Ik ben Natasja en Anouk intens dankbaar voor de wedergeboorte van mijn ware ik. Ja het is spannend en soms doodeng, maar alles waard. Bedankt lieve meiden❤️"

Inge | Verbinder bij 'Praktijk Op Zoek'

Your Inner Wisdom Compass

 

"Hoe breng je iets onder woorden, wat zoveel malen dieper gaat dan enkel woorden?

Het doorlopen, ervaren en integreren van het medicijnwiel gaat niet over het "leren van een skill of tool". Het gaat over doorleven, dat stukje wat al in je zit ruimte geven, door tijd en ruimte reizen, sisterhood, jezelf ruimte geven om te floreren, shinen en bloeien. Momenten beleven die zo logisch voelen en tegelijkertijd zo onwerkelijk kloppend. Puur. Rauw. Liefdevol. Gedragen. Alles komt voorbij. Met de geborgenheid van Anouk, Natasja en de fantastische groep heb ik delen in mijn zijn, mijn lichaam en mijn ziel mogen ontdekken. Mogen aankijken, doorvoelen, kunnen helen en verzachten.

 

Terugkijkend voelde ik aan alles, this is gonna be a real one. En ja dat was het, het was zeven kleuren schijten en het toch doen. En ohhhh, wat heeft het me veel opgeleverd! 🧡 Zo allesomvattend dankbaar!"

Anne Jansen | Ondernemer bij Starwoman by Anne

Mentorship Wake the Energy

 

“Een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt om hierin te investeren. Het Mentorship was voor mij de dag iedere maand waar ik naar uitkeek. Niet alleen fijn om de groep vrouwen weer te zien, die helemaal snappen wat jij doormaakt, maar ook de begeleiding van Natasja en Anouk die je alle ruimte geven om volledig te zijn. Voor mij was het een transformatieproces. Ik kwam binnen als angstig meisje en ging weg met de kracht en tools om deze angst aan te kijken, doorvoelen en los te laten. Ik heb geleerd hoe ik mijn licht kan verspreiden. Hoe ik mezelf en ook andere mensen kan begeleiden bij hun proces. Dit hebben Natasja en Anouk niet gedaan door te vertellen “hoe geweldig ik ben” (haha), maar juist door mij zélf te laten voelen dat ik het kan. En die ervaringen zijn onbetaalbaar.

 

Liefs, Anne." 

Debby van Noord 

Mentorship Wake the Energy

 

"Wat ben ik blij en dankbaar dat ik het Mentorship heb gevolgd bij Natasja & Anouk. Zo'n mooie waardevolle investering in mijzelf. 

 

Ik kwam binnen als wat stil & onzeker en heb elke maand steeds meer gevoeld hoe ik meer vertrouwen in mezelf kreeg. 

 

Door angsten en onzekerheden aan te kijken & te doorvoelen. Los te laten. Laagjes af te pellen. En vooral ook: sit with it. Er is geen quick fix.

 

Het heeft er voor gezorgd dat ik een stevige basis in mezelf heb kunnen vinden. Ik ben enorm gegroeid en veel meer in mijn kracht komen te staan. Ik voel veel meer liefde & acceptatie voor mezelf. Durf mijn plek in te nemen. Een enorme transformatie. 

 

Je doet vooral zelf, je leert zelf, ontdekt zelf, gaat zelf door je processen heen. Maar met Natasja en Anouk naast je. Zij leren je de allermooiste tools, geven een liefdevol zetje, wijzen de weg, zijn er altijd voor je als dat nodig is. En dat heb ik als heel mooi, veilig en waardevol ervaren. Om zelf te voelen en te ervaren wat er gebeurd & altijd uit te kunnen reiken als dat nodig was. Het zorgt er nu voor dat ik durf te voelen wat ik voel. Wetende dat ik dat aan kan. 

 

Daarnaast was het ook zo fijn & waardevol om dit samen met andere gelijkgestemde vrouwen te doen. Om te luisteren naar elkaar. Om alles te kunnen delen. Om gezien te worden. Te leren van en door elkaar. Om echt jezelf te kunnen zijn. In een veilige space. 

 

Ik wil er nog zoveel over zeggen, maar eigenlijk kan ik ook niet helemaal de juiste woorden vinden om het te omschrijven. Soms zijn er ook geen woorden te vinden voor dat wat je ervaren hebt. Ook dat heb ik als ik denk aan het Mentorship. Maar ik voel en merk vooral dat er heel veel veranderd is in mij. Het vuurtje wat gedoofd was is zachtjes aangewakkerd. 🤍

 

Heel veel liefs & dikke knuffel, Debby"

Marloes Michiels | Psychologe en Ondernemer bij Soulflame

Cacao Ceremonies

 

“Ik heb twee keer een Cacao-ceremonie mogen volgen bij Natasja & Anouk. De ceremonies zijn voor mij niet te vergelijken. De eerste ceremonie vond in de zomer van 2022 plaats. Het was een prachtige dag en dat betekende dat de ceremonie buiten kon plaatsvinden. Het altaar was op voorhand in afstemming al gemaakt. Van start tot het eind heb ik me gedragen en geborgen gevoeld. Deze ceremonie ging voor mij diep en bracht me terug naar iets wat ik eerder heb meegemaakt en dat nog verwerkt mocht worden. Rauwe emoties werden gevoeld. Zelf was dit niet iets wat ik gemakkelijk kon uiten, maar middels de ondersteuning van Anouk & de drum, en dat ik fysiek op Natasja mocht leunen en ze me hier beide verbaal in begeleidden maakte dat ik terug durfde te reizen en de emotie kon uiten. Ik merkte zelf direct verschil na de ceremonie. Moe, voldaan, maar ook lichter voelde ik me; alsof er meer ruimte was ontstaan."

 

"Eind van de winter van 2023 heb ik opnieuw een ceremonie mogen volgen. Deze was anders. In verband met het weer was de ceremonie binnen en het altaar was niet op voorhand al gemaakt. Dit keer mocht ik samen met de andere deelnemer het altaar, in volledige stilte, maken. We kenden elkaar niet, en toch pakten we de juiste kruiden en bloemen voor op het altaar. Anouk vulde de laatste onderdelen nog aan. Dit was helemaal oké.  Deze ceremonie verliep voor mij anders. Opnieuw ondersteuning met de drum. Maar voor mij had deze ceremonie iets minder emotioneels. Er kwamen geen rauwe emoties los. Deze ceremonie stond voor mij meer in het teken van energetische healing & energetisch loslaten. En dit was oké. Ik heb me geen moment raar gevoeld omdat ik niet hard moest huilen. Helen mag volledig op je eigen wijze bij Natasja & Anouk, hier is geen voorgeschreven wijze voor en er wordt op geen enkele wijze druk gezet op hoe diep je zal moeten gaan. Opnieuw werd ik tijdens de ceremonie goed begeleid en ondersteunt in wat op dat moment nodig was. Of dit nu het zorgen voor een comfortabele lig plek, energetisch werk, een aanmoedigende glimlach of muzikale ondersteuning is."

 

"Een cacao ceremonie bij Natasja & Anouk is zeker iets wat ik nog een keer zal boeken wanneer ik dit nodig zal hebben. De veiligheid is op zowel emotioneel, energetisch als fysiek niveau goed geborgen. Daarnaast deinzen Natasja & Anouk niet terug voor moeilijke thema’s in de ceremonie, wat maakt dat ik echt op ze durf te leunen. Dames dankjewel voor de goede organisatie en zorgen!"

 

 

"Liefs, Marloes."

Mikie Verheyen | Energetisch Therapeut bij Pili's Healing Power

Mentorship Wake the Energy

 

"Ik kwam bij Natasja & Anouk via “de socials”. Toeval? Nee hoor, ik was op zoek om datgene wat ik steeds voelde te kunnen gaan benoemen of ergens een bevestiging te krijgen dat ik niet gek was. Zonder echt te zoeken was het daar ineens. 

 

Met het eerste telefonisch gesprek was het heel duidelijk dat ik op de plek was aangekomen waar ik moest zijn. Eerst kwam voor mij de Dierenhealer opleiding. Daar ging ik als een sneltrein op een rollercoaster baan. Leuk, spannend en smaakte naar meer. Mijn bedrijf Pili’s Healing Power ging ook mee in deze ontwikkeling. Dankbaar dat hier de basis werd gelegd naar het energetisch werk. 

 

Het Mentorship volgde snel daarop en dat was geheel onverwachts voor mij. Maar het liet me niet los en het was duidelijk “ja”. Nog dieper, persoonlijker & rauwer. Elke maand was het “mijn dag” waar ik naar uit keek. Door het Mentorship vond ik laagje per laagje datgene wat al in mij zat. Natasja & Anouk wandelde mee en stonden daar steeds waar ik ze nodig had. Ik mocht mijn eigen vrouwelijke kracht, mijn (zelf)liefde, mijn stem en mijn licht vinden. Al dit gebeurde in een veilige omgeving, iets waar ik zo dankbaar voor ben. 

 

Het Mentorship hoe ik het heb ervaren: 

Breekbaar maar toch krachtig.

Samen, niet alleen maar wel zelf. 

Thuiskomen maar toch op reis gaan.

Veiligheid, gedragenheid & liefdevol. 

Magisch! 

 

Bedankt lieve dames.

Het was geweldig.💜

Liefs Mikie 🌸"

Lonneke Meijer | Paardencoach bij Paardenkompassie

Opleiding Dierenhealer

 

"De afgelopen periode heb ik mogen genieten van de prachtige opleiding tot Dierenhealer bij Natasja en Anouk. Van te voren wist ik niet goed wat ik precies ging doen en waarom ik dit wilde.. maar ik voelde een ‘JA’ toen ik werd getipt door een vriendin en inmiddels weet ik dat dat gevoel belangrijker is dan het kunnen verklaren met mijn hoofd. En wat ben ik blij en dankbaar dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb! Ik ben dankbaar dat ik deze prachtige en lieve dames heb ontmoet en ik heb zoveel van hun geleerd.. 

Ik voel mij van kleins af aan al thuis in de dierenwereld, en had al snel door dat ik sommige dingen gewoon ‘wist’, daar waar een ander dit niet wist. Ik heb nooit echt geweten wat ik hiermee moest, ik deed maar wat. Tijdens deze opleiding heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn ‘weten’. Natasja en Anouk wisten mij telkens opnieuw in mijn kracht te zetten met behulp van hun prachtige paarden en honden. Ik heb geleerd te vertrouwen op mijn connectie met de dieren en geleerd om mijn filter die deze connectie in de weg zat, steeds meer te laten verdwijnen."

 

"Doordat mijn filter meer en meer verdween, kon ik mijn lieve paard steeds beter verstaan. Dit heeft geresulteerd in prachtige, waardevolle maar ook confronterende gesprekken. Ik kon steeds beter intunen op haar behoeften en zorg dragen voor datgeen zij nodig had, ook al was dit soms moeilijk. Het zorgde voor een diepere connectie, terwijl ik dacht dat dit niet meer mogelijk was..  Zelfs tot in de laatste minuut van haar leven hier op aarde heb ik mij één met haar gevoeld, een gevoel waar ik jullie onbeschrijfelijk dankbaar voor ben. Jullie hebben mij de kracht en het vertrouwen gegeven dat ik de kracht in mij heb om nog steeds met haar te verbinden wanneer zij niet meer op aarde is. En wat is dat prachtig! Ik heb op een diepere laag durven loslaten, omdat ik nu weet dat loslaten niet ‘weg’ betekend.. Jullie zijn in dit proces van onbeschrijfbare waarde voor mij en Luna geweest."

 

"Deze opleiding is naar mijn mening zó belangrijk voor iedereen die dieren lief heeft.. Iedereen kan leren communiceren met zijn/haar dier, zelfs als jij nu denkt dat jij dit niet kan. Natasja en Anouk zijn enorm kundig in hun vak en kunnen iedereen, ongeacht het startpunt, opleiden tot zuivere dierenhealers. Je leert je dier beter te verstaan en krijgt tools om middels energiewerk jouw dier te ondersteunen. Om dit goed te kunnen doen, is het allerbelangrijkste dat jij als persoon jezelf leert kennen en thema’s doorwerkt zodat je in zuivere verbinding kunt zijn met jezelf en daarmee ook de ander. En om dat te kunnen doen heb je een veilige en fijne plek nodig…. Als je het aan mij vraagt is er geen fijnere plek dan bij Natasja en Anouk. Vanaf dag één voelde het voor mij als thuiskomen. Ik voelde mij gezien, gehoord en gesteund. Er was ruimte voor álles: fijne, diepgaande gesprekken, hilarische en gezellige momenten én een schop onder mijn kont wanneer dit nodig was 😊 Dankjewel lieverds!"

Kelsey Shaw | Hondencoach bij Animalcare by Kelsey

Opleiding Dierenhealer

 

"De opleiding tot dierenhealer heeft mij zoveel mooie dingen gebracht. Ik heb meerdere cursussen gevolgd rondom spiritualiteit en de laatste jaren ben ik mij daar steeds meer in gaan verdiepen. Wie ben ik? Wat is mijn pad? Dit waren vragen die voor mij erg lang onduidelijk zijn geweest. Als kind kampte ik met allerlei gevoelens, destijds was ik 'anders' dan de rest. Ik ervaarde het leven eigenlijk als één grote overprikkelde bom. De liefde die ik had voor dieren stond altijd sterk op de voorgrond en het was tijd om iets met mijn voelsprieten te gaan doen. Ik ben gaan observeren en ik ben mij vooral urenlang gaan verdiepen in het gedrag van dieren, met voornamelijk de hond op de voorgrond. Maar nu was ik klaar om écht de diepte in te gaan en dat heb ik bij deze opleiding gekregen. Bij Anouk en Natasja heb ik mij altijd veilig gevoeld om mijn eigen proces aan te gaan. Je leert jezelf kennen op een dieper niveau. Daarnaast krijg je de tools om deze voelsprieten op een fijne en veilige manier te leren gebruiken. Dit heeft mij vooral enorm veel rust gebracht. Ik wist wel dat het in mij zat, maar ik ervaarde het juist als een beperking in plaats van een verrijking."

 

"Het is eigenlijk moeilijk om in zo'n korte tekst te omschrijven hoe waardevol deze opleiding is geweest voor mij. Elke dag leef ik de hele dag door met dieren om mij heen en hoe mooi is het dat ik nu op een dieper niveau iets kan betekenen voor de dieren. Daarnaast heb ik ook hele bijzondere dames ontmoet in de groep en dat is ook iets wat mij altijd bij zal blijven."

 

"Dit is maar het begin van een prachtig proces wat plaats aan het vinden is. Ik sta nog maar onderaan de berg, hoe mooi is het dat er nu eindelijk ruimte is om ook écht te klimmen. Dankjewel voor alles! 💗"

Thera van der Werf

Opleiding Dierenhealer - Wake the Witches 

 

"Lieve Anouk en Natasja,"

 

"Waar zal ik beginnen? Op het moment dat je er het minst naar zoekt komt het meeste je tegemoet. Zo ook mijn ontmoeting met Anouk en Natasja. Ik heb de opleiding Dierenhealer afgerond en doe nu mee aan het Wake the Witches programma. En wat een opluchting is dat! Bij deze twee vrouwen voelde ik mij gelijk veilig, gewaardeerd, op mijn gemak en gezien. Ze hebben samen een hele mooie en sterke omgeving gecreëerd waarin iedereen op zijn of haar eigen tempo en niveau kennis kan maken met energie en spiritualiteit. Ik ben in korte tijd enorm gegroeid en ben heel dankbaar voor alles wat er op mijn pad komt. Ik hoop nog lang en veel van deze twee vrouwen te mogen leren, want nu de deur geopend is kan ik alleen nog maar vol enthousiasme verlangen naar meer!"

 

Liefs, Thera"

Lisan Litjens | Energetisch therapeut bij Praktijk Lisan

Wake the Witches

 

Wat ben ik ontzettend blij dat ik het programma 'Wake the Witches' heb gevolgd bij jullie. Er is een wereld voor me opengegaan. Allereerst wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen in mij en het 'weten' dat ik het kan. Ik moest in het begin nog even zoeken naar het vertrouwen in mezelf. De wereld die ik vergeten was. Hij ging open en niet zo'n beetje. De kaartleggingen. De pendel. De readingen. Mijn intuïtie. Mijn hart. De humor. Het mogen zijn. Het mens zijn. Echt mens zijn met alles erop en eraan.

 

Het weer leren huilen en voelen. Ik kan het niet anders omschrijven dan magisch! Jullie hebben me dichter bij mijn doel gebracht, en niet zo'n beetje ook! Een fucking heks ben ik and I love it! Zoveel liefde voor jullie. En ook voor mezelf... voel ik sindsdien.  Ik ben jullie onbeschrijflijk dankbaar. Dank je wel voor alles. En hopelijk kruisen onze paden nog eens. 

 

Liefs, Lisan

Milou Litjens | Energetisch therapeut bij Praktijk Milou

Opleiding Dierenhealer - Wake the Witches

 

Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat jullie en de dieren voor mij hebben betekend (en nog steeds). Ik ben jullie zo onwijs dankbaar voor de grote sprongen die ik met jullie hulp heb mogen maken. Wat er bij jullie gebeurt is pure magie! Dankzij jullie heb ik mogen ervaren hoe het is om écht AAN te staan. Ik heb mogen leren om mijzelf volledig te omarmen en trots te zijn op mijn inner witch. Ik heb geleerd dat 'anders' zijn fucking awesome is en super veel kracht bezit. In alle veiligheid heb ik pieken en dalen mogen ervaren, alles mag er zijn bij jullie. Los van mijn persoonlijke proces heb ik ook nog onwijs mooie tools geleerd om lekker te heksen én heb ik een super zuiver contact met Rutger (mijn spirit guide) kunnen leggen. Met dank aan jullie en de opleidingen heb ik mijn eigen praktijk geopend, wat een onwijs compliment voor jullie is. Jullie zijn degenen die ervoor hebben gezorgd dat ik mijn guts bij elkaar heb geraapt om dit te doen! 

 

Het is een waar cadeau dat jullie op mijn pad zijn gekomen en ik voel diep van binnen dat wij nog lang niet klaar zijn samen!! Hopelijk gaat zich snel weer iets ontvouwen op ons gezamenlijke pad. Muchos Lovos voor jullie en tot snel!! <3

 

Liefs, Milou en (ofcourse) Rutger ;)