Testimonials

Opleidingen en Cursussen

Lonneke Meijer | Paardencoach bij Paardenkompassie

Opleiding Dierenhealer

 

De afgelopen periode heb ik mogen genieten van de prachtige opleiding tot Dierenhealer bij Natasja en Anouk. Van te voren wist ik niet goed wat ik precies ging doen en waarom ik dit wilde.. maar ik voelde een ‘JA’ toen ik werd getipt door een vriendin en inmiddels weet ik dat dat gevoel belangrijker is dan het kunnen verklaren met mijn hoofd. En wat ben ik blij en dankbaar dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb! Ik ben dankbaar dat ik deze prachtige en lieve dames heb ontmoet en ik heb zoveel van hun geleerd.. 

Ik voel mij van kleins af aan al thuis in de dierenwereld, en had al snel door dat ik sommige dingen gewoon ‘wist’, daar waar een ander dit niet wist. Ik heb nooit echt geweten wat ik hiermee moest, ik deed maar wat. Tijdens deze opleiding heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn ‘weten’. Natasja en Anouk wisten mij telkens opnieuw in mijn kracht te zetten met behulp van hun prachtige paarden en honden. Ik heb geleerd te vertrouwen op mijn connectie met de dieren en geleerd om mijn filter die deze connectie in de weg zat, steeds meer te laten verdwijnen. 

 

Doordat mijn filter meer en meer verdween, kon ik mijn lieve paard steeds beter verstaan. Dit heeft geresulteerd in prachtige, waardevolle maar ook confronterende gesprekken. Ik kon steeds beter intunen op haar behoeften en zorg dragen voor datgeen zij nodig had, ook al was dit soms moeilijk. Het zorgde voor een diepere connectie, terwijl ik dacht dat dit niet meer mogelijk was..  

Zelfs tot in de laatste minuut van haar leven hier op aarde heb ik mij één met haar gevoeld, een gevoel waar ik jullie onbeschrijfelijk dankbaar voor ben. Jullie hebben mij de kracht en het vertrouwen gegeven dat ik de kracht in mij heb om nog steeds met haar te verbinden wanneer zij niet meer op aarde is. En wat is dat prachtig! Ik heb op een diepere laag durven loslaten, omdat ik nu weet dat loslaten niet ‘weg’ betekend.. Jullie zijn in dit proces van onbeschrijfbare waarde voor mij en Luna geweest.

 

Deze opleiding is naar mijn mening zó belangrijk voor iedereen die dieren lief heeft.. Iedereen kan leren communiceren met zijn/haar dier, zelfs als jij nu denkt dat jij dit niet kan. Natasja en Anouk zijn enorm kundig in hun vak en kunnen iedereen, ongeacht het startpunt, opleiden tot zuivere dierenhealers. Je leert je dier beter te verstaan en krijgt tools om middels energiewerk jouw dier te ondersteunen. Om dit goed te kunnen doen, is het allerbelangrijkste dat jij als persoon jezelf leert kennen en thema’s doorwerkt zodat je in zuivere verbinding kunt zijn met jezelf en daarmee ook de ander. En om dat te kunnen doen heb je een veilige en fijne plek nodig…. Als je het aan mij vraagt is er geen fijnere plek dan bij Natasja en Anouk. Vanaf dag één voelde het voor mij als thuiskomen. Ik voelde mij gezien, gehoord en gesteund. Er was ruimte voor álles: fijne, diepgaande gesprekken, hilarische en gezellige momenten én een schop onder mijn kont wanneer dit nodig was 😊 Dankjewel lieverds! 

 

 

Kelsey Shaw | Hondencoach bij Animalcare by Kelsey

Opleiding Dierenhealer

 

De opleiding tot dierenhealer heeft mij zoveel mooie dingen gebracht. Ik heb meerdere cursussen gevolgd rondom spiritualiteit en de laatste jaren ben ik mij daar steeds meer in gaan verdiepen. Wie ben ik? Wat is mijn pad? Dit waren vragen die voor mij erg lang onduidelijk zijn geweest. Als kind kampte ik met allerlei gevoelens, destijds was ik 'anders' dan de rest. Ik ervaarde het leven eigenlijk als één grote overprikkelde bom. De liefde die ik had voor dieren stond altijd sterk op de voorgrond en het was tijd om iets met mijn voelsprieten te gaan doen. Ik ben gaan observeren en ik ben mij vooral urenlang gaan verdiepen in het gedrag van dieren, met voornamelijk de hond op de voorgrond. Maar nu was ik klaar om écht de diepte in te gaan en dat heb ik bij deze opleiding gekregen. Bij Anouk en Natasja heb ik mij altijd veilig gevoeld om mijn eigen proces aan te gaan. Je leert jezelf kennen op een dieper niveau. Daarnaast krijg je de tools om deze voelsprieten op een fijne en veilige manier te leren gebruiken. Dit heeft mij vooral enorm veel rust gebracht. Ik wist wel dat het in mij zat, maar ik ervaarde het juist als een beperking in plaats van een verrijking.

 

Het is eigenlijk moeilijk om in zo'n korte tekst te omschrijven hoe waardevol deze opleiding is geweest voor mij. Elke dag leef ik de hele dag door met dieren om mij heen en hoe mooi is het dat ik nu op een dieper niveau iets kan betekenen voor de dieren. Daarnaast heb ik ook hele bijzondere dames ontmoet in de groep en dat is ook iets wat mij altijd bij zal blijven.

 

Dit is maar het begin van een prachtig proces wat plaats aan het vinden is. Ik sta nog maar onderaan de berg, hoe mooi is het dat er nu eindelijk ruimte is om ook écht te klimmen. Dankjewel voor alles! 💗

 

 

Thera van der Werf

Opleiding Dierenhealer - Wake the Witches 

 

Lieve Anouk en Natasja,

 

Waar zal ik beginnen? Op het moment dat je er het minst naar zoekt komt het meeste je tegemoet. Zo ook mijn ontmoeting met Anouk en Natasja. Ik heb de opleiding Dierenhealer afgerond en doe nu mee aan het Wake the Witches programma. En wat een opluchting is dat! Bij deze twee vrouwen voelde ik mij gelijk veilig, gewaardeerd, op mijn gemak en gezien. Ze hebben samen een hele mooie en sterke omgeving gecreëerd waarin iedereen op zijn of haar eigen tempo en niveau kennis kan maken met energie en spiritualiteit. Ik ben in korte tijd enorm gegroeid en ben heel dankbaar voor alles wat er op mijn pad komt. Ik hoop nog lang en veel van deze twee vrouwen te mogen leren, want nu de deur geopend is kan ik alleen nog maar vol enthousiasme verlangen naar meer!

 

Liefs, Thera

 

 

Lisan Litjens | Energetisch therapeut bij Praktijk Lisan

Wake the Witches

 

Wat ben ik ontzettend blij dat ik het programma 'Wake the Witches' heb gevolgd bij jullie. Er is een wereld voor me opengegaan. Allereerst wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen in mij en het 'weten' dat ik het kan. Ik moest in het begin nog even zoeken naar het vertrouwen in mezelf. De wereld die ik vergeten was. Hij ging open en niet zo'n beetje. De kaartleggingen. De pendel. De readingen. Mijn intuïtie. Mijn hart. De humor. Het mogen zijn. Het mens zijn. Echt mens zijn met alles erop en eraan.

 

Het weer leren huilen en voelen. Ik kan het niet anders omschrijven dan magisch! Jullie hebben me dichter bij mijn doel gebracht, en niet zo'n beetje ook! Een fucking heks ben ik and I love it! Zoveel liefde voor jullie. En ook voor mezelf... voel ik sindsdien.  Ik ben jullie onbeschrijflijk dankbaar. Dank je wel voor alles. En hopelijk kruisen onze paden nog eens. 

 

Liefs, Lisan

 

 

Milou Litjens | Energetisch therapeut bij Praktijk Milou

Opleiding Dierenhealer - Wake the Witches

 

Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat jullie en de dieren voor mij hebben betekend (en nog steeds). Ik ben jullie zo onwijs dankbaar voor de grote sprongen die ik met jullie hulp heb mogen maken. Wat er bij jullie gebeurt is pure magie! Dankzij jullie heb ik mogen ervaren hoe het is om écht AAN te staan. Ik heb mogen leren om mijzelf volledig te omarmen en trots te zijn op mijn inner witch. Ik heb geleerd dat 'anders' zijn fucking awesome is en super veel kracht bezit. In alle veiligheid heb ik pieken en dalen mogen ervaren, alles mag er zijn bij jullie. Los van mijn persoonlijke proces heb ik ook nog onwijs mooie tools geleerd om lekker te heksen én heb ik een super zuiver contact met Rutger (mijn spirit guide) kunnen leggen. Met dank aan jullie en de opleidingen heb ik mijn eigen praktijk geopend, wat een onwijs compliment voor jullie is. Jullie zijn degenen die ervoor hebben gezorgd dat ik mijn guts bij elkaar heb geraapt om dit te doen! 

 

Het is een waar cadeau dat jullie op mijn pad zijn gekomen en ik voel diep van binnen dat wij nog lang niet klaar zijn samen!! Hopelijk gaat zich snel weer iets ontvouwen op ons gezamenlijke pad. Muchos Lovos voor jullie en tot snel!! <3

 

Liefs, Milou en (ofcourse) Rutger ;)

 

 

 

Simone van Es

Cursus Energiewerk

 

Lieve jullie, 

 

Van tevoren wist ik niet goed wat ik kon verwachten, dus er open ingestapt.  En wauw, zelfs m’n hoogste verwachtingen zouden dit hebben overtroffen.  Jullie creëren echt het thuis gevoel, alles mag er zijn, iedereen word geaccepteerd en dat voelt zo fijn. Met jullie heerlijke nuchterheid en hoe jullie lekker down to earth zijn zorgde er voor mij gelijk voor dat het voelde als een plek waar ik mezelf mocht en kon zijn. Jullie springen in op wat nodig is in plaats van verplicht een programma volgen, dit vond ik zo fijn!

 

En dan de bizar goede spiegel van de dieren en jullie liefdevolle begeleiding hier in, door soms even op de zere plek te drukken maar daarna op te vangen en elkaar gewoon even vasthouden en mogen huilen. Ik heb het als zoiets moois en liefdevols ervaren. Hoe moeilijk en pijnlijk het is om jezelf in de spiegel aan te kijken, maar hoe mooi jullie dat begeleiden en handvaten geven en hoe liefdevol de dieren daar mee omgaan. Ik heb zoveel meer geleerd over mezelf en in korte tijd veel mogen ontwikkelen. Voor het eerst voel ik mij veilig in mijn eigen energie, dankzij de dieren en jullie, daar ben ik zo dankbaar voor! Ik vond het super fijn dat jullie het praktisch hebben ingericht, het is je eigen energie voelen, elkaars energie voelen, leren wat je ermee kan, hoe je je er tegen kan beschermen, hoe krachtig het is en allemaal binnen de grenzen die voor jezelf okay zijn. Doordat ik tijdens de cursus zelf heb kunnen ervaren hoe het voelt in mijn lijf, lukt het goed om daar nu dagelijks weer op terug te pakken en in mijn eigen omgeving toe te passen! 

 

Ik kijk terug op 2 dagen thuis zijn, samen lachen, samen huilen, samen leren en samen groeien! Dikke knuffel voor jullie, Verdi, Tusiënna, Nala en Murphy. ♥️ Liefs, Simone

 

 

Corinne van Steeg  Paardencoach

Cursus Energiewerk

 

Via via kwam ik op jullie Instagram terecht. Ik dacht direct daar wil ik heen. De combi spiritualiteit en paarden leek me een gouden combinatie. Daarnaast kwamen jullie toegankelijk en aards over. Dat vond ik ook wel prettig. Ik had geen behoefte aan Jomanda-achtige hocus pocus.

Ik ben zelf paardencoach dus ik ken de ‘magie’ van paarden maar ik ben nu zover dat ik ook mijn eigen magie wil onderzoeken.

 

Ik ben blij dat ik geweest ben. Twee dagen in een kleine groep op een ontspannen manier bezig zijn met je eigen en andermans energie, lekker buiten in de wei. Heel fijn dat jullie afwisselend de tijd nemen voor iedereen. Er was ruimte voor iedereen en iedereens vragen en emoties. Ook heb ik het als prettig ervaren dat jullie afstemmen op wat zich aandient en hoe een ieder zich daarbij voelt. Het overvloedige eten en drinken maakt het helemaal compleet. Aan alles is gedacht, heerlijk. Ik voel me verwend en ik heb weer nieuwe wegen verkend die ik nog verder ga onderzoeken. En heel fijn dat er volop gelachen kan en mag worden, dat maakt het allemaal licht en toegankelijk. Tot nog eens!

 

 

Inge
Cursus Energiewerk

 

Lieve Anouk en Natasja, 

 

Ontzettend bedankt voor de veilige en warme omgeving om een liefdevolle spiegel voorgehouden te krijgen. Het is zo'n bijzondere en mooie ervaring om met begeleiding van jullie, de paardjes en de hondjes op ontdekkingsreis te gaan in jezelf. Het voelde als een fijne en down to earth manier om kennis te maken met spiritualiteit en hoe dit praktische handvatten kan krijgen in het dagelijks leven. Jullie weten haar fijn aan te voelen wat op dat moment gezien en gehoord mag worden. Daarnaast zijn jullie mensen met een hart van goud en dit zorgt ervoor dat ik me onwijs thuis voelde! 💕

Nogmaals enorm bedankt voor al jullie wijsheid en liefdevolle energie! De manier waarop jullie mij hebben laten voelen dat ook ik deze wijsheid allemaal in me draag en het tijd is om te shinen ✨ 

 

Heel veel liefs en tot snel, Inge 

 

 

Henri de Koning 
Cursus Energiewerk

 

Een ieder die zich afvraagt is een healing tussen de paarden of een coaching tussen de paarden iets voor mij kan ik het van harte aanraden om eens te doen. De in het verleden behaalde resultaten bieden vaak geen garantie voor de toekomst.

In dit geval kan ik met volle overtuiging vertellen dat je toekomst er beter door wordt. Je krijgt handvaten waar je verder mee kan en de nazorg is iets wat je niet bij iedere coach mee krijgt maar hier wel. Dat maakt het dubbel fijn om door Anouk en Natasja ge-coacht te worden. Ik kan het iedereen die er nog over twijfelt of een paarden coaching of healing iets voor hem of haar is van harte aanraden!

 

Lieve groetjes en een warme knuffel voor jullie allemaal, Henri 

 

 

Simone Grummels | Personal Branding - ATELIER.S

Cursus Energiewerk

 

 

Wauw wat was dit weekend weer een feestje! Ik vind het zo fijn bij jullie. Lekker relaxed en ontspannen bezig zijn met spiritualiteit. Alles mag en niets moet. Deze cursus heeft me kennis laten maken met een aantal basis tools in energiewerk. Van aarden en edelstenen aanvoelen tot het aanvoelen van energie bij andere kandidaten en zelfs bij de paarden. Ook heb ik weer mooi gespiegeld kregen van de paarden waar in mijn proces ik sta. Ohja en niet te vergeten: de overvloed aan eten. Dankjewel lieve Natasja en Anouk voor dit mooi weekend!

 

 

 

Coaching

Carla Jansen

Healing tussen de Paarden

 

Al lange tijd volgde ik Anouk en Natasja via Instagram. En ik kon ze maar niet uit mijn hoofd zetten. Het resoneerde zo. Ergens voelde bij mij, na toch al behoorlijk wat persoonlijke spirituele ontwikkeling, een blokkade die ik diep van binnen wel wist, maar waar ik nog echt iets mee mocht. Alleen geen zin in moeilijk geploeter. De luchtigheid en humor van hen trok mij aan. Een dag Healing tussen de Paarden volgde. En wat was het een warm bad met veel humor en direct enorme veiligheid waar ik in terecht kwam. Zo open, zo liefdevol en heerlijk nuchter. Direct werd er getoond door hun en de prachtige lieve dieren wat ik nog mag aankijken en wat hierin mag oplossen. Ik kon mij geen zuiverdere coaching en healing wensen. Diepe dankbaarheid. Liefs, Carla.

 

 

 

Yara Borghouts

Duo-Healing - 6-maanden programma voor Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling

 

Hoewel je op sociale media niet altijd het eerlijke beeld van iemand en of een dienst te zien krijgt, voelde het bij jullie goed. Jullie stralen kennis uit, maar zijn ook open op zo'n manier dat iedereen zich thuis kan en mag voelen. Niets is gek, alles mag en er is altijd een oplossing. Hoe fijn!

 

Jullie zijn in september 2020 bij mij op locatie geweest voor een duo-healing, een dienst die ik als werkelijk prachtig heb ervaren. Niet alleen mijn paard, maar ook zijn door de healing een stukje verder gekomen, we hebben ieder van elkaar stappen mogen zetten maar ook samen. Nog maanden na de duo-healing merk ik dat we beter met elkaar overweg kunnen en dat we beter in contact staan met elkaar. De duo-healing was voor mij en ook voor mijn paard onwijs spannend, maar Anouk en Natasja zorgen ervoor dat je je veilig voelt. Er wordt altijd, maar dan ook altijd, rekening gehouden met je grenzen. Met liefde en veel rust wordt er gewerkt en alles mag gezegd worden.

 

Nu volg ik een 6 maanden programma, waarin ik een half jaar lang intensief begeleidt mag worden met nog een aantal andere dames op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Met dit programma ben ik ook op locatie te Rilland geweest: Wauw! wat voelt het daar als thuis komen. Hoewel ik het spannend vond, zwakte mijn spanning direct toen ik binnen stapte. Het is daar zo'n fijne plek en wat zijn Anouk en Natasja fijne mensen. Zo rustig en geaard, maar ook praktisch en gericht op het jou zo goed mogelijk begeleiden: ook in een groep krijg je dus veel persoonlijke aandacht! 

 

Wat ik zo fijn vind aan Anouk en Natasja van de Guidance Academy is dat ze authentiek zijn. Het is 'echt ' . Ze blijven zichzelf ontwikkelen en stoppen niet met leren. Er wordt een plaatje van de werkelijkheid geschetst, niet een onmogelijke ideaal wereld. Het is spiritualiteit die niet gaat zweven. Een warme omhelzing zonder gevoel van verdrukking of verstikking. Het is je verhaal doen en begrepen worden. Dat vind ik onwijs waardevol. Wat er ook is, je kan het altijd kwijt en er wordt altijd met je meegedacht. Het voelt zo veilig bij hen! Er is begrip, maar ook oplossingsgerichtheid, of een echte cheerleader aan je zij: er is zoveel mogelijk, waardoor je je eigenlijk bijna altijd beter voelt! 

 

Ik wil graag aan je meegeven dat, mocht je twijfelen om een dienst te boeken bij de Guidance Academy, je het gewoon moet proberen! Ik heb nog nooit een seconde spijt gehad van de investeringen die ik bij Anouk en Natasja heb gedaan. Wat een service, maar vooral wat een resultaat. Doe jezelf een plezier, gun jezelf alsjeblieft dit cadeau met een hoofdletter C. Eenmaal inzichten en begeleiding gekregen sta je weer 10x sterker, voel je je 20x beter en kom je 30 stappen verder. 

 

Lieve Anouk en Natasja, wat zijn jullie toppers. Nogmaals, hoever ik ook moet reizen, ik zou dit bij niemand anders willen doen!

 

 

Liefs, Yara

 

 

Iris Hulzebos

Healing tussen de Paarden 

 

Ik denk dat ik geen betere omschrijving heb voor deze dag dan een warme deken op een koude dag, of een gigantische onweersbui na dagen van zwellende hitte en onrust in de lucht. Ondanks dat ik nog nooit bij Natasja op locatie was geweest voelde ik geen spanning, het voelde als langsgaan bij vrienden die je al jaren kent. Murphy was er om ons te begroeten en ik voelde me zo ontzettend welkom. Van het starten onderling tot het werk met de paarden, ik heb me geen moment ervaren waar ik me niet veilig en geborgen voelde. Ondanks dat ik echt wel een flinke berg werk heb verzet met jullie hulp en hoe moeilijk of zwaar dat soms ook was, er was altijd veilige en warme energie om me te helpen. Ik heb ontzettend veel mogen leren en voelen in een prachtige, veilige en gezellige omgeving en ik zou het zo nog een keer doen.

 

Een dagje tussen dit perfect op elkaar ingespeelde team is een nagenoeg magische ervaring, en ik kan het iedereen van harte aanraden, ook als het concept "heling" misschien nieuw of een beetje spannend voor je is, je kunt je geen warmer welkom wensen op het pad naar een stukje rust in je hele bestaan. Lieve Anouk en Natasja (en Murphy, Shimcha en Tusïenna), dank jullie wel voor alles. Voor het vertrouwen, het licht, de liefde en rust die jullie hebben kunnen creëren tijdens deze prachtige dag, zodat ik op mijn allerbest alles kon en mocht ontvangen!  

 

 

Janneke Jacobse

Duo-Healing 

 

Daar kwamen de dames aan, helemaal bepakt en bezakt met spullen: massagetafel, olietjes, edelstenen en mooie decks. Eerst heeft Natasja zowel Tycho als mij én de andere paardjes laten ruiken aan verschillende oliën en kwamen de edelstenen er ook bij. 

 

Tycho stond bij mij, vaak letterlijk tegen me aan, en de andere 3 paardjes stonden om hem/ons heen. Ze deden alle drie mee. Het was allemaal heel erg bijzonder. De rust die er was, het ontzéttend veilige gevoel dat ik had toen mijn beestjes zo bij de stonden, wat Tycho mij weer duidelijk heeft kunnen maken, wat Natasja en Anouk mij hebben kunnen vertellen over Tycho en de andere paarden, dat Tycho en ik precies dezelfde olietjes lekker en vies vonden, dat Anouk misschien wel een uur alleen maar recht voor Tych z'n neus in kleermakerszit op de grond heeft gezeten om hem te aarden en te helpen, dat ik ineens onze shetlander pas écht zag en het gevoel in de dagen erna. Ik heb echt in een roes, in een bubbel geleefd die heerlijk was. Dat ik 's avonds soms echt niet meer goed wist wat ik die middag nou allemaal gedaan en gezegd had. 😇En dat was geen dag dat dat duurde, maar eigenlijk nog steeds. 

 

Ik voel me lichter, ik kan ieder moment weer de tranen in mijn ogen krijgen van dankbaarheid, want dankbaar ben ik, voor die prachtige dieren om mij heen. Dankbaar voor Anuuk en Natasja, dat zij in mijn leven zijn gekomen en mij en mijn peerd zo goed geholpen hebben en nog steeds helpen en in de toekomst nog veel meer gaan helpen. Dankbaar voor mijn leven, voor wat het mij heeft gegeven en tot wie het mij gevormd heeft. Ik merk nu dat ik echt meer rust heb. De dag heeft genoeg uren, ik loop niet te vliegen, mijn pijnlijke (stress)plek is zo goed als weg, contact met mijn partner is zoveel fijner en Tycho heeft de meest prachtige, rustige blik in zijn ogen. Dit is zo'n groot verschil met de afgelopen tijd, onbeschrijfelijk.

 

 

Evelien Vos

Healing tussen de Paarden

 

Ik kijk hier met veel plezier op terug, wat hadden jullie het goed georganiseerd. Aan alles was gedacht hapjes, drankjes, een over heerlijke lunch, relaxte muziek, aarde meditatie en kaartreadings. Echt een dag om je zelf even onder te dompelen in zelfliefde en dat ook nog met supermooie gelijkgestemde vrouwen. Heerlijk.

Ik ging er open in, zocht alleen bevestiging en dat is precies wat ik gekregen heb. Met de hele dag hebben jullie mijn verwachtingen overtroffen. Jullie zijn heerlijke nuchtere meiden, die met beide benen op de grond staan en over de paarden nog maar te zwijgen, wat een pracht dieren. Door mijn goed ontwikkelde intuïtie, mocht ik mooie boodschappen van de paarden ontvangen en onder begeleiding van Natasja en Anouk, dus deze dag is interessant voor beginners en gevorderden. Echt een aanrader en echt een cadeau aan jezelf. Dus ik zeg gewoon doen, het is je investering meer dan waard! Bedankt voor de mooie dag!

 

 

Jessica Willemse

Healing tussen de Paarden

 

 Ik heb recent een geweldige dag tussen de paarden meegemaakt! Anouk en Natasja hadden alles tot in de puntjes verzorgd deze dag. (Héérlijk eten en drinken) Met een klein groepje lieve, gelijkgestemde dames heb ik prachtige healings gekregen van beide begeleidsters én natuurlijk de paarden! Heb zulke mooie boodschappen en inzichten mogen ontvangen! Wat een geweldige samenwerking met de begeleidsters en de paarden. Mijn dank is zéér groot voor de verrijking en begeleiding die ze mij met alle liefde hebben gegeven in mijn groeiproces! Mij zien ze zeker nog eens terug voor 't vervolg.

 

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.