Rouw & Cacao

Cacao Ceremonie op Sjamanistische Wijze

 

Tijdens deze bijzonder diepgaande Ceremonies kunnen verschillende processen en thema's aan het licht komen. Denk aan opgeslagen trauma in het lichaam, processen die gestagneerd zijn of juist voltooit willen worden, lijntjes met vorige levens die doorzeuren in je huidige leven - het is een greep uit het enorme scala aan processen dat onderhuids aan het sluimeren kan zijn. Tijdens een Ceremonie krijgt het de ruimte om zich te laten zien.

 

Tijdens de Rouw & Cacao Ceremonie besteden we extra aandacht aan het thema 'Rouw'. Naast een overlijden, zijn er nog talloze andere gebeurtenissen die dit proces op gang kunnen brengen, zoals: 

 • Overlijden van een Dier of dierbaar Mens
 • Een verbroken relatie of vriendschap
 • Een diagnose (voor jezelf of een ander) waardoor het leven nooit meer hetzelfde zal zijn
 • Verlies van een broer of zus in de baarmoeder
 • Ongeboren kindjes en/of een onvervulde kinderwens
 • Een ingrijpende of zelfs traumatische gebeurtenis 
 • Een toekomstbeeld waar je afscheid van hebt moeten nemen 
 • Verlies/wisseling van een baan 
 • Een diepe wens die nooit vervuld zal kunnen worden
 • Een oude versie van jezelf waar je afscheid van hebt moeten nemen
 • Er is geen duidelijke aanwijzing voor - en toch zijn er emoties die gevoeld willen worden

Binnen deze Ceremonie zijn alle vormen van Rouw welkom, hoe dit er ook uit ziet voor jou. Het maakt niet uit waar je bent in het proces of welke emoties daar bij komen kijken. 

 

Wij zullen als Spaceholders en Facilitators aanwezig om jou te begeleiden tijdens het gehele proces. We zullen het veld op integere wijze neerzetten en bewaken. Verbind samen met ons en gelijkgestemden in het Veld van Sisterhood. Daar waar onvoorwaardelijk geluisterd wordt en een diepe verbinding tussen de aanwezigen tot stand mag gaan komen. Een veilige en warme plek voor jou om te Zijn, te leunen, te helen.  Waar nodig zullen we Energiewerk en Sjamanistische tools inzetten ter ondersteuning, op een manier die op dat moment passend is. 

"Het voelde als een warm bad waarin ik mocht ervaren dat het veilig was om te voelen, te reizen in mijn lichaam en aan te mogen kijken wat er naar de oppervlakte kwam."  - Inge

Cacao is het meest zachte plantmedicijn waar je mee kunt verbinden. Ze helpt je je hart te openen, en zacht uit te nodigen wat daar leeft. Wat heb je op je hartje liggen? Wat wil graag doorvoelt worden? Wat mag je verwerken? We kunnen immers enkel los laten, wat we 'toe laten'. De Cacao zal, mede dankzij haar werking op het hartgebied, ondersteunen in het ontvangen van jouw medicijn vanuit het plantenrijk. Uit ervaring weten we dat Cacao zacht, maar diep in werkt. Velen ervaren Cacao als een uitnodiging om diep in het lichaam te zakken en helemaal te doorvoelen wat daar aanwezig is. Het voelt vaak als een opruiming, en een opening naar nieuwe wegen en intenties. Een loslaten en uitnodigen.

 

Bloemen, planten en kruiden bevatten een schat aan informatie. Zij kunnen jou op diep niveau helpen ontplooien, ruimte maken en in de spiegel kijken. Onze Cacao Ceremonies vinden dan ook plaats in samenwerking met prachtige ondersteunende kruiden, volledig afgestemd op de groep. Er wordt geen gebruik gemaakt van psychedelica.

 

"Helen mag volledig op je eigen wijze bij Natasja & Anouk, hier is geen voorgeschreven wijze voor en er wordt op geen enkele wijze druk gezet op hoe diep je zal moeten gaan." - Marloes

De Ceremonie zal met respect voor de eeuwenoude tradities en de oorsprong van de plantmedicijnen worden gegeven. Wij geven daarbij op moderne en Eigen Wijze invulling aan dat wat nodig is. De Ceremonie zal in dit seizoen plaats vinden in een warme en knusse binnenruimte bij ons op locatie in Ossendrecht.

 

Data:               12 april 2024

Locatie:           Guidance Academy te Ossendrecht

Tijd:                 19:00 - 22:00

Investering:    €220,- per persoon

 

 

Er is ruimte voor maximaal 4 deelnemers, zodat er meer dan genoeg ruimte en aandacht is voor de aanwezigen. Je bent meer dan welkom! 

 

Je boekt jouw ticket direct hier onder. Heb je eerst nog vragen of wil je graag even overleggen? Dat kan altijd! Neem contact op via het contactformulier!

"Van start tot einde heb ik me gedragen en geborgen gevoeld. (...) De veiligheid is op zowel emotioneel, energetisch als fysiek niveau goed geborgen." - Marloes


Rouw & Cacao

Met dit ticket boek je jouw deelname aan de Rouw & Cacao Ceremonie van 12 april 2024. Deze Ceremonie vindt in de avond plaats.

Rouw & Cacao

€ 220,00

 • Beschikbaar