Cacao Ceremonie

Op Sjamanistische Wijze in het Veld van Sisterhood

 

Tijdens deze bijzonder diepgaande Ceremonies kunnen verschillende processen en thema's aan het licht komen. Denk aan opgeslagen trauma in het lichaam, processen die gestagneerd zijn of juist voltooit willen worden, lijntjes met vorige levens die doorzeuren in je huidige leven - het is een greep uit het enorme scala aan processen dat onderhuids aan het sluimeren kan zijn. Tijdens een Ceremonie krijgt het de ruimte om zich te laten zien. 

 

 

Wij zullen als Spaceholders en Facilitators aanwezig om jou te begeleiden tijdens het gehele proces. We zullen het veld op integere wijze neerzetten en bewaken. Verbind samen met ons en gelijkgestemden in het Veld van Sisterhood. Daar waar onvoorwaardelijk geluisterd wordt en een diepe verbinding tussen de aanwezigen tot stand mag gaan komen. Een veilige en warme plek voor jou om te Zijn, te leunen, te helen.  Waar nodig zullen we Energiewerk en Sjamanistische tools inzetten ter ondersteuning, op een manier die op dat moment passend is. 

"Het voelde als een warm bad waarin ik mocht ervaren dat het veilig was om te voelen, te reizen in mijn lichaam en aan te mogen kijken wat er naar de oppervlakte kwam."  - Inge

Cacao is het meest zachte plantmedicijn waar je mee kunt verbinden. Ze helpt je je hart te openen, en zacht uit te nodigen wat daar leeft. Wat heb je op je hartje liggen? Wat wil graag doorvoelt worden? Wat mag je verwerken? We kunnen immers enkel los laten, wat we 'toe laten'. De Cacao zal, mede dankzij haar werking op het hartgebied, ondersteunen in het ontvangen van jouw medicijn vanuit het plantenrijk. Uit ervaring weten we dat Cacao zacht, maar diep in werkt. Velen ervaren Cacao als een uitnodiging om diep in het lichaam te zakken en helemaal te doorvoelen wat daar aanwezig is. Het voelt vaak als een opruiming, en een opening naar nieuwe wegen en intenties. Een loslaten en uitnodigen.

 

Bloemen, planten en kruiden bevatten een schat aan informatie. Zij kunnen jou op diep niveau helpen ontplooien, ruimte maken en in de spiegel kijken. Onze Cacao Ceremonies vinden dan ook plaats in samenwerking met prachtige ondersteunende kruiden, volledig afgestemd op de groep.

 

"Helen mag volledig op je eigen wijze bij Natasja & Anouk, hier is geen voorgeschreven wijze voor en er wordt op geen enkele wijze druk gezet op hoe diep je zal moeten gaan." - Marloes

De Ceremonie zal met respect voor de eeuwenoude tradities en de oorsprong van de plantmedicijnen worden gegeven. Wij geven daarbij op moderne en Eigen Wijze invulling aan dat wat nodig is. De Ceremonie zal in dit seizoen plaats vinden in een warme en knusse binnenruimte. bij ons op locatie in Ossendrecht.

 

Data:               Op eigen initiatief te boeken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Locatie:           Ossendrecht

Tijd:                 11:00 - 15:00

Investering:    €250,- per persoon

 

 

Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers, zodat er meer dan genoeg ruimte en aandacht is voor de aanwezigen. Voel jij een verlangen? Ben jij er klaar voor om diep in je lijf te zakken, en te onderzoeken wat daar aanwezig is en gezien wil worden? Voel je welkom! 

 

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem contact op via het contactformulier!

"Van start tot einde heb ik me gedragen en geborgen gevoeld. (...) De veiligheid is op zowel emotioneel, energetisch als fysiek niveau goed geborgen." - Marloes