Sisterhood Cirkel

Verbinden, uitademen en opladen

 

"Ik heb jou en jij hebt mij."

 

Echte, onvoorwaardelijke Sisterhood; het komt helaas niet meer zo veel voor. Een plek waar je vrijuit kunt praten, delen, vieren en klagen zonder veroordeling en jaloezie. Allerlei bewegingen in de geschiedenis hebben er voor gezorgd dat in ons DNA gebakken zit dat we het 'alleen' moeten doen. Dat we vooral niet mogen delen wat we moeilijk vinden, en dat andere vrouwen niet te vertrouwen zijn. Dat we onszelf kleiner moeten maken en er geen veilige plek voor ons beschikbaar is. Dat we niet samen mogen komen. 

 

Wij hebben mogen ervaren dat er in ons allemaal een diepe behoefte schuilt om te verbinden. Om gezien te worden, en ook de ander te zien. Gehoord te worden, en ook de ander te horen. Maar vooral ook om uit te ademen. Het Masker even af te kunnen zetten, jezelf te mogen en kunnen zijn. Echt even helemaal te zakken in een veilige omgeving.

 

Met deze Cirkel willen we jou uitnodigen om je bij ons te laten dragen in een geborgen Veld. We zullen daarbij als het passend voelt, samen een ritueel doen. We zullen in het moment afstemmen wat er nodig is. Belangrijk is dat je de ruimte krijgt om te verbinden met gelijkgestemden, uit te ademen en op te laden. Herkenning te vinden. Vrijuit te delen wat er op je hartje ligt. Niets moet, alles mag.

Wat kun je verwachten van deze Cirkel?

 • Me-time!
 • Een veilige plek om te delen, te klagen, te vieren en te Zijn.
 • Ruimte om uit te ademen en op te laden.
 • In zachtheid en veiligheid gedragen worden.
 • Coaching op de thema's die bij jou op dat moment spelen.
 • Helpende inzichten en boodschappen van de dieren.
 • Afstemming op jou en de overige deelnemers, zonder vast programma.
 • Verbinding met gelijkgestemden.
 • Fijne rituelen
 • Een kaartje, meditatie, een knuffel, een theetje, snacks, een mooi gesprek... All the good stuff!
 • Een prachtige natuurlijke omgeving waar je lekker kunt aarden. 

Deze bijeenkomsten bevatten geen vast programma, wat betekent dat we compleet mee kunnen bewegen met de groep. Zo is er volledig de ruimte voor wat zich bij jou af speelt en wat er nodig is. Je zal uitgenodigd worden om uit alle rollen te stappen die je in het dagelijkse leven aanneemt, en 'gewoon jezelf' te zijn. 

 

We komen één keer in de maand in een vast groepje bij elkaar op zondagmiddag. Om met elkaar te verbinden, te delen en te luisteren. Om samen te lachen, en als het nodig is samen te huilen. Wij faciliteren als Spaceholders een veilige plek waar alles mag zijn, binnen een gedragen en geborgen Veld. Daarnaast zullen we je coachen waar nodig, eventueel samen met de dieren.

Even praktisch
Je bent welkom op ons stukje Paradijs in Ossendrecht, waar ons prachtige Land tot beschikking zal staan voor deze Cirkel. We komen 5 middagen bij elkaar, op zondag.

 

Data:              Start: 14 april 2024

                        14/4, 26/5, 9/6, 7/7, 1/9.

Tijden:            1300 - 16:00

Locatie:          Ossendrecht

Investering:    €425,- of 3 x 141,67. 

 

Iedereen is welkom! De Cirkel vinden eens per maand plaats, met uitzondering van augustus. De middagen zijn compleet verzorgd! Wij zorgen voor wat lekkers, een dampende kop koffie of thee - en wat er verder nog nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier!

 

We kijken er naar uit je te ontvangen!🥰

 


Deelname Sisterhood Cirkel

Met dit ticket krijg je toegang tot de Sisterhood Cirkel welke start op 14 april 2024. Je betaalt het volledige bedrag in een keer.

€ 425,00

 • Beschikbaar

Deelname Sisterhood Cirkel - in 3 termijnen

Met dit ticket krijg je toegang tot de Sisterhood Cirkel welke start op 14 april 2024. Je betaalt het bedrag in 3 termijnen. De overige 2 termijnen ontvang je vanzelf in je inbox. Met het betalen van deze eerste termijn ga je een betalingsverplichting aan, zie de Algemene Voorwaarden. 

€ 141,67

 • Beschikbaar