Vrouwenmoed

Iedere Vrouw draagt het in zich: Vrouwenpijn. Onmacht, misbruik, jezelf kleiner maken, altijd tekort schieten, je stem verliezen... Iedere vrouw kan dit lijstje verder afmaken voor zichzelf. 

 

Niet alleen jij zelf draagt deze pijn, ook de vrouwelijke voorouderlijnen voor jou. Thema's die, generatie op generatie, bevestigd zijn. En nu als 'overleving' opgeslagen ligt in jouw DNA. Sturend en duwend, ook al zou je zo graag anders willen.

 

En daardoor vergeten we soms de kracht. Vergeten we dat wij vrouwen een ongekende Moed in ons dragen om met opgeheven hoofd door het leven te bewegen, hoe oneerlijk het soms ook is (geweest).

 

Die moed, die is belangrijk. Dat is namelijk ook de weg naar heling, groei en ontplooiing. De weg naar binnen. 

 

Om die Vrouwenpijn uit te pakken, aan te kijken en te verwerken. Jezelf te bevrijden van geprogrammeerde en doorgegeven angsten, drempels, overtuigingen en 'tekortkomingen'. Om te ontdekken wie je werkelijk bent als Vrouw, als Mens - onder al die laagjes die om je heen gebouwd zijn. Dat en meer, terwijl je jezelf met compassie aan leert kijken, wetende dat je altijd naar jouw kunnen hebt gehandeld. Wetende dat je ieder moment een nieuwe keuze kunt maken. 

 

Binnen Vrouwenmoed transformeren we Vrouwenpijn, naar Vrouwenwijs.

 

Die pijn, de zwaarte en de limitaties die je voelt - daar ben je niet tot gedoemd. Je kunt het transformeren. Daar gaan wij jou bij helpen

Wat kun je verwachten? 

Tijdens dit programma ga je ervaren dat je je eigen alchemist bent. Je bent in staat om jouw Vrouwenpijn om te zetten in Wijsheid. Dat hoef je niet alleen te doen! Wij gaan jou daar bij begeleiden en lopen naast je mee. Je word uitgenodigd om in de overgave te stappen binnen dit programma, aangezien deze volledig op jou en de overige deelnemers afgestemd zal plaats vinden. 

 

Een kleine greep uit het programma:

 • Aankijken en verwerken van (doorgegeven) Vrouwenpijn
 • Systemisch je eigen ruimte innemen
 • Werkelijk thuis komen op aarde in plaats van overleven
 • Verbinden en samenwerken met de Baarmoeder
 • Jezelf ontstijgen en je eigen gecreëerde (of aangeprate) plafond doorbreken
 • Je vrij voelen in je lichaam en vertrouwd zijn met je lichaam
 • Je stem hervinden, bevrijden en toestaan 
 • Ontdekken wat 'Vrouw zijn' is voor jou, los van de hokjes 
 • Ervaren dat je kunt samenwerken met jouw innerlijke Mannelijke en Vrouwelijke energie 
 • Jezelf bevrijden van 'het brave meisjes- syndroom'
 • Leren het leven te volgen en te vertrouwen op jezelf
 • Ervaren dat er (doorgegeven) kracht, heling en wijsheid schuilt in het Vrouw-zijn en jouw Voorouderlijnen

Er zal ruimte zijn om te rouwen, te delen, te helen. Te verbinden en te ontladen. Te hervinden en op te laden. De diepte in, afpellen en duiken... Om je verworven Wijsheid op te halen, integreren en uit te dragen. Voor jezelf, degene die jou al voor zijn gegaan en de gene die na jou mogen komen of wiens levens jij mag gaan raken.

 

Tijdens dit programma werken we met een combinatie van verschillende tools en  coachingtechnieken, vanuit een Sjamanistische visie. Onderdelen als Systeemopstellingen, Voorouderwerk, Paardencoaching, Ceremonieel werk en het Zenuwstelsel zullen aan bod komen. 

Even praktisch
Je bent welkom op ons stukje Paradijs in Ossendrecht, waar ons prachtige Land, onze Tipi en praktijkruimte beschikbaar zullen staan voor deze reis. We zullen 9 bijeenkomsten organiseren, welke eens in de maand plaats vinden. 

 

Data:              Start: 6 september 2024

                        6/9, 25/10, 8/11, 6/12, 10/1,

                        7/2, 14/3, 11/4, 23/5.

Tijden:            10:30 - 16:00

Locatie:          Ossendrecht

Investering:    €3330,-. Betalen in termijnen is mogelijk.

 

De bijeenkomsten zijn helemaal verzorgd, inclusief lunch en materialen. Je bent meer dan welkom. Heb je nog vragen of wil je aansluiten? Neem dan contact op via het contactformulier!

 

We kijken er naar uit je te ontvangen!🥰