Herinner je de kracht van Moeder Natuur

Kruidentraining

"If we surrendered

to earth's intelligence

we could rise up rooted, like trees."

- Rainer Maria Rilke

 

Alles wat we als Mens nodig hebben, vinden we terug in de natuur. Als we maar weer zouden leren 'luisteren' en 'zien'. Er zijn momenten geweest in onze geschiedenis die er voor gezorgd hebben dat we als een sneltreinvaart los lijken te zijn gekomen van de Wijsheid van de natuur. Gelukkig is niets minder waar. De aarde is er nog, recht onder onze voeten. Zij groeit en bloeit iedere lente opnieuw op, en bied ons iedere keer weer haar prachtige giften aan. Zij vraagt om weer gehoord en gezien te worden.

 

Middels de 'Kruidentraining' helpen we jou weer bewust in verbinding te komen met Moeder Aarde, en haar giften in te zetten als jouw unieke medicijn. 

Wat kun je verwachten van deze training? 

 • We nemen je mee op reis naar de laag van het Plantenrijk op Sjamanistische wijze
 • Je leert energetisch verbinding te maken met planten en kruiden
 • Je gaat op zoek naar jouw Spiegels en Medicijn in de natuur
 • We brengen je in contact met Helpers en Gidsen
 • We laten je de bezieling van het Land ervaren
 • We gaan vooral buiten en 'hands-on' aan de slag: leren door te ervaren
 • Je leert verschillende basisrecepten maken waar je zelf mee kunt gaan experimenteren
 • Je ontvangt verdiepende informatie, oefeningen en recepten via de Online Community waar je zelfstandig mee aan de slag kunt

Uiteraard werken we tijdens deze gehele training samen met de natuur en gaan we vooral praktisch aan de slag. Leren door te doen, kijken, luisteren en ervaren. Moeder Aarde is onze grootste leermeester, je gaat dan ook leren hoe je je door haar kunt laten informeren!

 

De planten en kruiden die je tegen komt tijdens deze training, hebben een boodschap voor jou. Je zult dan ook uitgenodigd worden om, samen met deze krachtpatsers, in je eigen proces te duiken. De thema's die daarbij naar de oppervlakte mogen komen, zullen door ons begeleid worden. We maken tijdens deze training dus niet alleen een reis door het Plantenrijk, maar je wordt ook uitgenodigd om diep in jezelf te duiken met behulp van de Wijsheid van de natuur!

 

De Online Community is er niet alleen voor het ontvangen van extra informatie, maar ook om in verbinding te blijven met je mede-cursisten. Zo kun je ervaringen, inzichten en recepten uitwisselen. Een groep met gelijkgestemden waar je ongefilterd kunt delen over wat jou bezig houdt.

Ook belangrijk: wat gaan we NIET doen tijdens deze training? 

 • We gaan niet met psychedelica, giftige stoffen en/of hallucinerende middelen werken
 • Je hoeft geen inhoudsstoffen/werkzame stoffen uit je hoofd te leren
 • We gaan niet heel de dag binnen in de 'schoolbanken' zitten en droge stof stampen
 • We leiden je niet op tot Herborist
 • Je wordt niet getoetst en hoeft geen examen af te leggen

We gaan aan de slag met planten en kruiden van Nederlandse bodem, daar waar onze 'roots' liggen. Het is niet nodig om met psychedelische of zelfs giftige bestanddelen te werken om inzichten over jezelf op te doen! Het tegendeel is waar, dat willen we jou met liefde laten ervaren. Op energetische en praktische wijze!

 

We hebben een meditatie voor je opgenomen als introductie in deze Kruidentraining. Klik op de onderstaande button om hem te kunnen beluisteren:

"Before there was the Word, there was the Land."

- Sharon Blackie

Even praktisch
Je bent welkom op ons stukje Paradijs in Ossendrecht, waar ons prachtige Land tot beschikking zal staan voor deze reis. De training bestaat uit 8 live-dagen. We beginnen iedere dag om 10:30 en ronden rond 16:00 af. 

 

Data:              29 februari 2024

                        Trainingsdagen: 29/2, 21/3,

                        25/4, 30/5, 27/6, 22/8, 19/9,

                        24/10.

Tijden:            10:30 - 16:00

Locatie:          Ossendrecht

Investering:    €2500,- 

 

Er is geen enkele vooropleiding of voorkennis nodig om deel te kunnen nemen, zelfs geen groene vingers! Iedereen die 'de roep' voelt, is welkom. De Live-dagen vinden eens per maand plaats, met uitzondering van juli. Zo is er voldoende ruimte voor het toepassen en integreren van de opgedane inzichten. De Kruidentraining is geheel verzorgd, inclusief materialen en een online community! De investering mag altijd in termijnen voldaan worden - we gaan hier graag met je over in gesprek. Je meld je eenvoudig aan via het contactformulier!

 

We kijken er naar uit je te ontvangen!🥰