Hommage la Shim & Tusiën

Dieren ontmoeten op Zielsniveau

Shimcha - Natasja - Anouk - Tusïenna
Shimcha - Natasja - Anouk - Tusïenna

 

Binnen dit programma leren we jou de dieren te ontmoeten op de Energetische laag, en te ondersteunen waar nodig. Er zijn genoeg boeken geschreven over hoe je dit 'praktisch' kunt doen - wij leren jou om direct naar de bron te bewegen. Naar de laag die op dat moment beschikbaar is voor het dier dat voor je staat. Om op jouw unieke wijze te ondersteunen. Zuiver leren afstemmen en luisteren, om vervolgens te doen wat nodig is. 

 

Wat daarin heel belangrijk is? Je eigen Shit aan kijken. We gaan dan ook diep naar binnen tijdens dit programma, o.a. met behulp van Paardencoaching. Je wordt uitgenodigd om diep in jezelf te duiken, ook daar waar het wellicht even oncomfortabel is - daar ligt immers je Goud. Dieren vragen om eerlijkheid en eigenaarschap, zeker als je van hen vraagt om jou op zodanig diepe laag te ontmoeten. Je gaat o.a. leren:

 • Op zielsniveau te verbinden met de Dieren
 • Te vertrouwen op - en werken met je intuïtie
 • Samen te werken met jouw Guidance Team als ondersteuning
 • Jouw unieke Gaven ontdekken en inzetten 
 • Stervensbegeleiding aan te bieden
 • Communiceren met dieren die overgegaan zijn
 • Eigenaarschap te nemen over je eigen proces
 • Los te werken van reeds geschreven kennis en informatie 

Hommage la Shim & Tusiën: dit programma is een ode aan de prachtige paarden van Natasja die helaas niet meer fysiek bij ons mogen zijn: Queen Shimcha en Godin Tusïenna. De ontwikkelingen die deze Paarden teweeg hebben gebracht voor zowel Natasja als Anouk, zijn ongekend. Mede dankzij hun is dit prachtige programma ontstaan, en mogen hun teachings doorgegeven worden. Gelukkig begeleiden zij vanaf 'boven' nog altijd druk mee!

Tusïenna
Tusïenna

De energetische laag is de laag waar we onze dieren kunnen horen, en waar zij met ons kunnen communiceren. Tevens is dit de plek waar trauma, lijntjes met vorige levens, shit van eigenaren en vorige levens zich opslaan. Onderhuids zal dit wringen, en met de tijd naar de oppervlakte willen komen. Mits wij ze daarin kunnen en willen ondersteunen. 

 

Net als wij mensen, heeft ieder dier een eigen levenspad. Een zielscontract, waarin levenslessen vastgelegd zijn die in zijn of haar leven geleerd mogen worden. Wij zijn niet voor niets de 'eigenaar' of metgezel van onze dieren. Zij zijn in ons leven om ons te ondersteunen, en wij hen. Thema's die dan ook terug zullen komen binnen het programma zijn bijvoorbeeld:

 • Het dier ontmoeten waar het op dat moment is
 • Leren afstemmen en 'luisteren'
 • Verbinden met Vrouwelijke Energie en deze toestaan 
 • Bewegen naar de bron
 • Stervensbegeleiding
 • Op avontuur gaan
 • Ontmoeten van jouw Gidsen en Helpers

We werken vanuit een Sjamanistische zienswijze en integreren onze persoonlijke ervaring die we door de jaren heen op hebben mogen doen. Je zal uitgenodigd worden om niet alleen te verbinden met de levende dieren in deze fysieke wereld, maar ook met hen die over zijn gegaan en ons vertrouwd zijn. Je zal uitgenodigd worden om vooral te ervaren, in plaats van droge stof op te nemen.  We nemen je mee op avontuur. Er mag gelachen worden, gehuild en gespeeld. Ja, we werken op diepe lagen en hoge hoogtes - maar we blijven te allen tijde met twee voetjes geworteld hier op aarde. 

Shimcha
Shimcha

WANNEER, WAAR EN HOE?

 

Data:              Start 31 maart 2024 | open voor inschrijving 

                        31/3, 25/4, 23/5.

Tijd:                 10:30 - 16:00

Investering:    €1250,- Betaling in termijnen is mogelijk

 

Het programma bestaat uit 3 live dagen die plaats vinden op de locatie van Guidance Academy te Ossendrecht. Naast de live-dagen zullen er incheckmomenten zijn, waarbij we tussentijds contact op nemen met de deelnemers en begeleiding bieden waar nodig.

 

We zullen tijdens de live-dagen direct diep duiken, zonder koetjes en kalfjes. Het programma is er op gericht om zo veel mogelijk op Zielsniveau te werken en je zo veel mogelijk te laten ervaren en beleven. Alleen zo geef je jezelf de ruimte om jouw unieke Goud te ontwikkelen. De invulling van deze dagen zal dan ook volledig afgestemd zijn op de aanwezige deelnemers, en zijn maatwerk. Zo kan iedere deelnemers op deze deelnemers ontvangen waar hij of zij klaar voor is. 

 

Er wordt op deze dagen een huisgemaakte lunch verzorgd en er zijn de gehele dag versnaperingen aanwezig. We vinden het daarbij belangrijk dat iedereen zich veilig voelt, er ruimte is voor humor en dat er plezier gemaakt kan worden! 

 

"De Opleiding Hommage la Shim & Tusiën is naar mijn mening zó belangrijk voor iedereen die dieren lief heeft.. Iedereen kan leren communiceren met zijn/haar dier, zelfs als jij nu denkt dat jij dit niet kan. Natasja en Anouk zijn enorm kundig in hun vak en kunnen iedereen, ongeacht het startpunt, opleiden tot zuivere Dierenhealers. Je leert je dier beter te verstaan en krijgt tools om middels energiewerk jouw dier te ondersteunen." -Lonneke

 

 

IS DIT PROGRAMMAVOOR JOU?

Deze ervaring is op jouw lijf geschreven als:

 • Je een diepe verbinding voelt met dieren
 • Jouw eigen dier(en) beter zou willen leren begrijpen en ondersteunen
 • In het dagelijks leven werkt met dieren (bijvoorbeeld als masseur, instructrice of osteopaat) en op zoekt bent naar een ondersteunende verdieping
 • De behoefte voelt om Spiritueel te ontwikkelen
 • Je er klaar voor bent om op diep niveau begeleid te worden
 • Je bereid bent om volledige eigenaarschap te nemen over je eigen proces 
 • Je los van de boekjes durft te werken

Roept alles in jou dat dit programma voor jou is? Stuur dan een berichtje via het contactformulier! Wij plannen graag met jou een afspraak in zodat we samen kunnen kijken of jij een match bent voor deze opleiding. Vergeet niet je telefoonnummer er bij te zetten!